lördag, juni 11, 2011

3 x Alnö

Tack vare barnvaktshjälp från mor och far kunde jag avnjuta ett snabbdistanspass på Advanceden i dag. Alnö bjöd på ett fantastiskt sommarväder och jag njöt av varenda tramptag. Klockade 1.06 blankt på första varvet, fortsatte med 1.05,30 på andra och avslutade med 1.04,30. En fin trend, men är väl inte helt nöjd med hur benen kändes på sista varvet. Hur som helst en nödvändig genomkörare inför det som komma skall. Nu återstår bara tre träningspass innan SM, exkluderande väckningspasset dagen före. På onsdag blir det en generalrepetition i full tävlingsmundering och en sträcka på cirka fyra mil. Ser fram emot det.
Alnö Race Team arrangerade i dag ART Tri Challenge och evenemanget blev en riktig succé. Henrik Montelin och Lova Karlsson var snabbaste man och kvinna efter simning i Alnösundet, cykling mellan hamnen och Eriksdal och löpning på strandpromenaden.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tjena.
Körde du med tempo utrustning eller vanlig linje ?
// Krister

Tom sa...

Vanlig linje, utrustad med Hed Jet 6.

Anonym sa...

Riktigt bra & imponerande!
Det finns en tråd på ART:s forum "Alnö SoloMax" Där några av oss har lagt in våra bästa tider. Skriv gärna in dina där med. Det kommet att "tagga" flera av oss andra att köra ännu hårdare. :-)

// Krister

Tom sa...

Jag har full koll på era fina tider, Krister! :-)
Lovar att posta så snart jag haft tid att maxa runt varvet.